Op weg naar de Ferry
Door: jabo
Blijf op de hoogte en volg Clim & Bo
07 November 2011 | Spanje, Benidorm
Na een vroeg vertrek vanmorgen (8 uur) zijn we na een korte dag rijden in benidorm beland , off all places. De nederlandse automonteur, aangemeld door de organisatie, wilde ons een poot uitdraaien en daarom heeft de rest van het team maarbesloten dat het nog wel even kan. Blij dat ik niet in die koffiemolen zit. Redelijk irritant die herrie aan je hooft de hele dag.
Maar we gaan in Marrokko zoeken naar een goedlopere monteur die de uitlaat kan dichtmaken.
Nu aan een biertje in een vaag hotel, en straks in de Mc Donalds een hamburger en morgen weer vroeg op pad. Dan gaan we morgenavond op de ferry naar marrokko en dus begint het echte afzien......
Ook daar gaan we voor het relaxe rijden, net als nu haha.... We doen er vast langer over als de rest, dus de sponsoren kunnen bij storten.
Nu is het nog wachten op Bart en Theo, daarna eten. Theo is zoeken naar onderdelen. om in Marrokko te laten monteren.
Tot morgen!
07 November 2011 - 17:45
Gerard:
Tsjaaaa die watjes in je oren he!!!!, is best een oplossing.
Blij dat jullie vanavond kunnen stappen in Benidorm en nog wat Cervezas kunnen pakken. In Marokko is dat mooi over.
Deze sponsor wil best bijstorten hoor, maar dan wel een mooie lijst om de foto doen.
Veel plezier -
07 November 2011 - 17:53
Erica:
Bo is toch automonteur? Zo moeilijk kan het toch niet zijn ;-)
Jullie zijn wel een beetje het slakken team he hahahaha
Oh en Theo je krijgt de groetjes van je kleindochter zag ik op de site van Dakar in het gastenboek van Bo en Clim
Dikke kus van mij voor jullie allemaal!
Clim hou van je mis je gruwelijk dikke zoen! Xssie
07 November 2011 - 18:40
Carla En Ed Dekker:
Vol spanning ff kijken op jullie side. Het zit jullie nog niet erg mee, maar als dat alles is in de hele reis mogen jullie niet mopperen. Wat lees ik nu?
Eten bij Mc Donalds? Volgens mij vindt je die straks ook in de woestijn, ik zou maar een ander tentje zoeken. Goeie reis verder en niet zeeziek worden.
Vol spanning wachten we jullie verdere verslag af.
07 November 2011 - 19:46
Ron Couwenhoven:
Is Bo met vakantie? En trouwens kan die ijsboer dat zelf niet oplossen. Die is toch zo handig!
Als ik zie dat hij elke avond zijn Douwe uit laat, dan moet hij toch ervaring met uitlaten hebben. Zo moeilijk kan dat niet voor hem zijn. -
08 November 2011 - 11:21
Dorus:
Het gaat lekker zo, jullie hebben er al ruim 2200 km op zitten, leuk zo'n monteur die je een poot wil uitdraaien, pfff. Hier in NL, is het koud miezerig weer, het volgen van jullie avontuur is nu mijn zonnetje. -
08 November 2011 - 13:06
Maureen:
eum ik kreeg dit adres door is dit de uitlaatservice ??????????? -
09 November 2011 - 09:08
Brutus:
Hopelijk hebben jullie een behouden vaart gehad ! Niet teveel couscous eten in Marokko ! Veel succes vanaf vandaag , nu begint het echte werk!
Zijn jullie Bo vergeten ofzo? omdat Theo op zoek moet naar onderdelen? Bo gaat toch ook gen ijs verkopen?
groeten