Prachtig!
Door: jabo
Blijf op de hoogte en volg Clim & Bo
14 November 2011 | Marokko, Akka
Gister over prachtige bergwegen en helle smalle paden off road gereden en afgewisseld met langen uitgestrekte wegen met gaten en kuilen. Kamelen die voorbij kwamen dus het begint te komen de Challenge!!
Prachtig panorama uitzicht en ontzettende mooie stukken.
Afsluiting van de dag was een spel kaarten en Baccardi.
Het gaat goed met de mannen en de auto's houden het ook nog erg goed en ze zijn alweer op weg naar het volgende verhaal.
Tot snel.
14 November 2011 - 10:27
Gerard:
Dat begint echt interessant te klinken. Hopelijk hebben jullie genoeg foto`s zodat we later onder het genot van een goed glas wijn de plaatjes kunnen zien en de verhalen erbij horen.
Goede reis -
14 November 2011 - 11:21
Brutus:
ff voor Bo, er is een Chinees in Zaandam die met een pan haaienvinnensoep in z`n maag zit!
Heren , doe rustig aan met de Bacardi, jullie moeten nog bijna 3 weken!
Succes komende dagen! -
14 November 2011 - 11:36
Dorus:
Hey Brutus, ik kan me helemaal niet voorstellen dat ze na ruim een week uberhaubt nog Bacardi hebben, die 2 flessen moeten op zijn hahaha.
succes heren, houdt ons op de hoogte
Dorus -
14 November 2011 - 12:43
Margreet:
Drank: denk om die kamelen! Zij zijn het niet gewend dat ze aangereden kunnen worden door een stel idiote hollanders! Nog veel plezier en tot het volgende verslag. -
14 November 2011 - 12:46
Roy Hoksberg:
He Vriend hoe gaat het nou?
we missen je op de Heerd haha
hoop dat je nog even geniet voor je het weet is het weer voorbij.
nou doe je best groeten de HUISMEESTER haha -
14 November 2011 - 15:32
Menno:
He broer ik lees dat het allemaal goed gaat met het rijden en de auto houden het ook goed. De drank vloeit er wel bij kijk je wel uit als je terug kom op schiphol zijn ze nu al aan het proef draaien met blaastesten. Haha