Achter de challengers aan
Door: jabo
Blijf op de hoogte en volg Clim & Bo
12 November 2011 | Marokko, Rabat
Nu dus net de route naar Quarzata gereden. Onwijs gave route door de bergen (2500 meter) met de nodige haarspeldbochten en afgronden. Maar de vergezichten zijn weer onwijs gaaf, lijkt op onze reis naar India. Geen echt zware route, maar wel een leuke, zeker na de asfalwegen van de afgelopen dagen.
Het doel van deze route was om de endere challengers te ontmoeten, maar helaas. Nog geen challengers gezien, wel staat deze plaats op de route dus wie weet. Morgen zou hier een rustdag zijn voor de teams, dus we wachten af.....
Wij gaan morgen verder naar Foum guid. Met zoals het op de kaart staat weer een mooie bergroute.
Groeten vanaf weer een mooie camping!
Groeten en tot morgen!
12 November 2011 - 16:56
Gijs:
Hoi boys, helemaal leuk jullie belevenissen te lezen, zeker de route die jullie rijden komt mij ook bekent voor.Ga ervanuit dat jullie snel aansluiten bij de kopgroep. Morgen weer een dag Gr. Gijs. -
12 November 2011 - 16:56
Gijs:
12 November 2011 - 17:17
Gerard:
Top zo`n mooie dag in Marrakech. En dan zo`n mooie route ook nog. Even een opmerking, volgens de route op amsterdamdakar.nl lopen jullie volgens mij een dag achter op de andere challengers. Volgens deze route hebben ze vandaag van Quarzaza naar Agadir gereden en morgen (zondag) naar Laayoune. Check het even. -
12 November 2011 - 18:21
Meindert:
Theo midden in de zandbak en dan nog jarig ook gefeliciteerd neem maar een borrel zand gebak is niet lekker -
12 November 2011 - 20:16
Riek En Adrie:
Nou dat is een stap terug in de tijd,jazeker,terwijl het niet eens zo ver weg is eigenlijk.
En dan dat lam,gatverdamme,je zou toch over je nek gaan zeg!
Nou mannen tot nu toe gaat alles goed en veel plezier hoor!
Theo is vandaag 12 nov.,jarig,63jaar geworden.
Theo van harte gefeliciteerd!!!!
Isa is vandaag naar de intocht van Sinterklaas geweest,leuk hè!
Fijne avond en groetjes van Adrie en Riek
12 November 2011 - 21:16
Patrick:
Clim,
ik volg jullie iedere dag en ik ben echt jaloers hoor!!
Had het eerder gevraagd en ik was mee gegaan.
Volgende keer ben ik zeker van de partij !!
Succes ermee en heel veel plezier.
P.s. En ook zonder jou gaat de handel door, afgelopen week weer een HDMI kabel aan de fa. Kuijzer geleverd haha. -
13 November 2011 - 06:10
Eric & Lin:
dus we kunnen met kerst lam verwachten haha succes met de mooie tocht vandaag hier is het nu 4,5 graden Gr. -
13 November 2011 - 18:52
Ronald:
25 graden jammie hier vriest het al brrrr ...pas je op met die afgronden als je thuis ben kan je aan de bak he groetjessss en neem er een van ons gina & ronald -
14 November 2011 - 15:30
Menno:
He broer ik lees dat het allemaal goed gaat met het rijden en de auto houden het ook goed. De drank vloeit er wel bij kijk je wel uit als je terug kom op schiphol zijn ze nu al aan het proef draaien met blaastesten. Haha