Rustdag
Door: jabo
Blijf op de hoogte en volg Clim & Bo
12 November 2011 | Marokko, Marrakesh
Donderdag avond bij een soort van toeristische paardenshow geweest ook weer erg vaag en het eten wat we voorgeschoteld kregen was nog erger. Een schotel met daarop een halve lam, met stempel er nog op, die we vervolgens met z'n zessen uit elkaar moesten scheuren. Dat is toch wel 10 stappen terug in de tijd.
Gister hebben we weinig gedaan het was tenslotte een rustdag. Door de stad heen gewandeld en een markt over gelopen.
Boodschappen gedaan met 6 mannen wat uitliep op tassen vol met drank en verder weinig gezonds.
Vandaag gaan we zuid-west richting het Atlas gebergte naar een dorp/stadje Aquazate.
Dus weinig spectakel deze keer, misschien vandaag beter.
Tot later!
12 November 2011 - 11:33
Dorus:
Heren,
Geniet van de rust, ondertussen reden jullie een week terug weg, dus al 7 dagen aan het toeren. Gister avond nog even in de Hut geweest, was niet zo gezellig als anders, het is maar zo. Geniet van de rustdag en tot mogen. Adios Dorus -
12 November 2011 - 14:47
Henk EnToos.:
Het is altijd goed om wat te horen,we kijken er iedere dag naar uit.
We zijn blij dat jullie goed eten en veel drinken,dat is belangrijk met al die stof.
Maar een vraagje,weten jullie of er iemand met een ameteur zender (korte golf) in de caravaan meerijdt,komt zo we hadden deze week contact met een NLder in Agadir op 45m.(hoor het wel)
Oke pappen en NAT houden,tot morgen!!
ps.oma zegt een mooie foto met de tent op dak met toegang ladder. -
13 November 2011 - 17:06
Jan Aggy Lex Greta:
hallo kanjers ,alles goed bij jullie hier in zaandam wel. Bo we zitten hier gezellig bij elkaar te dobbelen lekker met een biertje wij volgen jullie op de voet doe jullie best verder en ga er voor ( lex heeft een nieuwe auto ge kocht peugeot 508 )
kanjers heel veel plezier en geluk verder groetjes uit zaandam
lex jan aggy en greta